Barcode Scanner Reader me Bluetooth

8,625L

In stock

Kategoria:

BARCODE READER SCANNER WIRELESS

Barcode Scanner Reader Wireless | Dyqan Taxi | Online Shop

Skaner me Barcode eshte dizajnuar qe tíu ndihmoj te skanoni kodet e shkruara ne leter, ekran te celulareve, monitor te kompjutereve, laptop, tablete dhe siperfaqe te tjera . Aksesori mund te perdoret lehtesisht  me karikuesin ne forme te mbajteses me kabllon USB.

BARCODE LEXUS SKANER WIRELESS

Skaner per barkod lehtesisht i perdorshem me USB + Bluetooth wireless
Memorie e sigurte dhe e besueshme
I shpejte ne leximin e kodeve
Mund te regjistroj deri ne 2600 barcode
Pajisja me Barcode suporton Windows XP/7/8/10 and Android,IOS.

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Barcode Scanner Reader me Bluetooth