Best Electric Pump | Air Bed | Ballon | Bli Online

1,829L

In stock

Kategoria:

TWO WAY ELECTRIC PUMP

Best Electric Pump | Air Bed | Ballon

Efektive dhe e Qëndrueshme – Presioni i lartë dhe dizajni i mbushjes së shpejtë ju ofrojnë përvojë më të efektshme dhe të përshtatshme.

Adapter 3 Nozzle – 3 hundëzat universale e bëjnë më të përshtatshëm të fryhen dhe prishin shtresën e ajrit, lodrën e pishinës, unazat e notit, dyshekët ari, qesen e kompresimit të vakumit, etj. Sidoqoftë, këto nuk janë të përshtatshme për të punuar me valvola gjilpërash dhe as valvula rrjedhin, si basketbolli , futbolli dhe goma etj.

best electric pump air bed Dizajn i lëvizshëm dhe i lehtë – Si model i lëvizshëm dhe i lehtë Best Electric Pump, është zgjedhja ideale që ju ta merrni kudo. Madhësia e vogël e pompës mjaft e lehtë për tu paketuar dhe transportuar, do të kursejë shumë hapësirë ​​edhe për ju, për kampe, udhëtarët etj.

Një mënyrë e thjeshtë për të fryrë shtresat e ajrit dhe produkte të tjera të mëdha ne shtepine tuaj dhe kudo. Me 3 hundëza të ndryshme. Për të siguruar shumicën e llojeve të produkteve te cilet e gjejne funksional perdorimin e saj. Pesha e lehtë dhe e lëvizshme për funksionim të lehtë.

Best Electric Ballon Pump

Specifikat

Mode: HS-208
Input: DC 12V/60W.
Rated pressure: 3400±150pa.
Volume: 270L/min.
High-quality material.
Compact shape and fine workmanship.
Color: Black.
Weight: Approx. 300g.

Perdorimi i Best Electric Air Bed Pump: Paketimi i  pompës së ajrit vjen me një manual udhëzimi. I Cili ju përshkon të gjitha hapat e thjeshtë që duhet të ndiqni kur përdorni pompën tuaj të re të fryrjes elektrike dhe prishjen e ajrit. Përveç kësaj, me qëllim të dyfishtë midis shtëpisë dhe makinës.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Best Electric Pump | Air Bed | Ballon | Bli Online