Digital Hygrometer | Mates Temperature dhe Lageshtie

1,139L

In stock

Kategoria:

DIGITAL HYGROMETER | TERMOMETER

Digital Hygrometer Uses | Mates Temperature dhe Lageshtie | Termometer Dixhital Dhome | Dyqan Taxi.

Pajisje e cila mat temperaturen dhe lageshtiren.
Lageshtia eshte nje paraqitje e perqendrimit te avullit te ujit ne ajer ku vlera tregohet ne perqindje. Ka sensore qe mat lageshtine e ajrit dhe temperaturen. Te dyja vlerat tregohen ne menyre dixhitale dhe me pas shnderrohen ne njesine e deshiruar. Rezultati do te tregohet permes ekranit. Matjet qe marrin mund ti ruajne ne memorje te Digital Hygrometer dhe ti transferojne ne kompjuter ne analiza te metejshme te hollesishme.

DIGITAL HYGROMETER | HTC-1

Termometri i temperatures HTC-1 tregon ne nje ekran te madh LCD perqindjen e lageshtise, oren, alarmin, temperaturen e brendshme dhe te jashtme, te mundesuar nga nje bateri 1.5V AAA. Ju mund ta varni matesin elektronik te lageshtires dhe temperatures, ose ta vendosni ate ne tryeze. Eshte i papershkueshem nga uji. Eshte nje pasisje ideale per t’u perdorur ne akuarium, shkolle, sere, garazh, depo, dhome per femije, laborator, kopsht etj. Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperatures dhe lageshtise qe eshte regjistruar.

Termometer dhe Hygrometer Dixhital Dhome

Nje ndryshim ne temperaturen ose lageshtiren do te nenkuptoje qe produktet e ruajtura demtohen ose ne raste akoma me te kqija shkaterrohen. Kjo mund te ndodh ne depo farmaceutike, frigorifere ushqimi, kopshte jonatyral me lule. Nje ndryshim ne temperature mund te ndikoje ne ilacin e ruajtur, ushqimin e papaster dhe te gjitha keto jane kosto shtese dhe produkte te shkuara dem.

digital hygrometer mates temperature dhe lageshtie uses ne dyqan taxi

Nje Ekran LCD lehtesisht i lexueshem i lageshtires dhe temperatures aktuale te dhomes etj. Vendosni nje alarm per nje kujtese te besueshme cdo dite. Mbani cdo gje ne kontroll dhe qendroni me te qete dhe te sigurt ne ate qe ju beni.

Mates Dixhital Temperature dhe Lageshtie

Digital Hygrometer Uses | Mates Dixhital Temperature dhe Lageshtie ne Dyqan Taxi.

Specifikat

Temperatura: Brenda | -10-50°C / Jashte | -50-70°C
Lageshtira: 10%RH-99%
Bateria: AAA 1.5V


TERMOMETER DIXHITAL DHOME

Blerje Online te sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra Tregtare me e madhe Online.

Main Menu

Digital Hygrometer | Mates Temperature dhe Lageshtie