Jastek portativ per hekurosje | Iron Express

1,139L

In stock

Kategoria:

JASTEK PORTATIV PER HEKUROSJE

Jastek portativ per hekurosje | Iron Express | Hekur | Blerje online ne Dyqan Taxi |

Iron Express.

Harrojini tavolinat e medha te hekurosjes.
Tani mund te hekurosni lehte dhe kudo me kete jastek portativ me cilesi te larte.
I mbushur me tegela dhe teper rezistent ndaj nxehtesise. Ideal per te kthyer cdo siperfaqe te pershtatshme per hekurosje.
Siperfaqja e madhe eshte e shkelqyer per te gjitha llojet e pelhurave qe do te hekurosni, te medha apo te vogla.

jastek portativ per hekurosje ne dyqan taxi

Harrojini bordet e medha dhe te rende per t’u levizur te hekurosjes. Tani mund te hekurosni lehte kudo me kete jastek rezistent ndaj nxehtesise. Siperfaqja e madhe qe ai vendos ne dispozicion per ju eshte e shkelqyeshme per te gjitha llojet e nevojave per hekurosje, te medha apo te vogla. Materiali i saj mbron siperfaqet nga avulli dhe lengjet ndersa mbeshtetja pa rreshqitje mban ne vend jastekun.

Me shtresa mbrojtese nga lageshtira dhe avulli, ndersa mbeshtetja pa rreshqitje mban ne vend jastekun.
Ky jastek i levizshem i hekurosjes eshte i shkelqyeshem per shtepi, fjetje dhe udhetime.

Jastek Portativ Iron Express

jastek portativ per hekurosje

Permasa : 85*52cm
Mbron nga nxehtesia dhe lageshtia qe cliron cdo hekur.


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online.

Main Menu

Jastek portativ per hekurosje | Iron Express