Drita per Vitin e Ri | Krishtlindjet & Viti i Ri

3,439L

In stock

Kategoria:

STAR SHOWER TREE DAZZLER | DRITA PER VITIN E RI

Drita per Vitin e Ri | Babagjyshi, Krishtlindjet dhe Viti i Ri | Zbukurime

Dritat e zakonshme janë një ngaterrese e lodhshme për t’u varur. Dhe ato janë nje cilesi ku llambat digjen dhe prishin tërë ekranin tuaj të dritës në pemën e vitit te ri. Lulëzoni pemën tuaj këtë sezon të festave me Star Shower Tree Dazzler. Eshtë mënyra e lehtë, festive për të krijuar një dritë spektakolare në Pemën tuaj të Krishtlindjes.

dritat e pemes se vitit te ri krishtlindjet viti i ri dhe babagjyshi

Familja Star Shower është zgjidhja më e shitur për dekorimin e shtëpive për ditet e festave. Shikoni shtëpinë tuaj të vijë në jetë me keto drita per pemen e Vitit te Ri. Transformon shtëpinë tuaj me drita të ndritshme, festive, shoqëruar me teknologjinë më të fundit.

Nuk ka nevoje qe ju te zgjidhni ngaterresen e bere mjafton te vendosni rrethin ne majen e pemes suaj dhe ato do te derdhen lirshem mbi peme. Ju ngelet vetem ti perhapni si deshironi dhe ti vendosni ne prize.

31 modele të dritës LED

Dritat e zakonshme të telit nuk i japin pemës tuaj një shfaqje të lehtë. Por Star Shower Tree Dazzler shfaq 31 modele të ndryshme dritë!
Viti i Ri ku babagjyshi e ka me te lehte te gjej vendin ku do te vendos disa “zbukurime” per ju!

Zbukurime Viti i ri | Drita per Vitin e Ri

Modalitetet e shfaqjes së dritës:

STILL: Shfaq drita të ngurta ose alternative në ngjyrat e mëposhtme: të kuqe, blu, jeshile, të bardhë, kallam karamele dhe ylber.
SHIMMER: E bën pemën tuaj të shkëlqejë me drita të ndezura në ngjyrat e mëposhtme: të kuqe, blu, jeshile, rozë / vjollcë dhe ylber.
SHOW: Modelet lëvizëse dhe valët vertikale të dritës shumëngjyrësh në modelet e mëposhtme: Ngjyrat e rrjedhura, rrotullimi per Krishtlindjet dhe Viti i Ri, kaskada shumëngjyrësh, zbehet ylberi dhe rrotullimi me 8 ngjyra.

drita per vitin e ri zbukurime babagjyshi krishtlindjet dhe viti i ri

Lehtë për tu vendosur.
Star Shower Tree Dazzler instalohen brenda sekondave.
Vendosni unazën në majë të pemës tuaj.
Rregulloni fillesat vertikale të llambave LED në pozicionin që dëshironi.Vendoseni në Tree Dazzler dhe shikoni shfaqjen!
Pjesa më e vështirë do të jetë zgjedhja e modalitetit të shfaqjes së dritës që dëshironi të shfaqni!

Star Shower Tree Dazzler ka 8 fijet, secila me 8 llamba LED të ndritshme, për një total prej 64 llamba. Llamba LED të ndërtuara deri në teknologjine me te fundit projektuar me qellimin për të zgjatur një jetë. Për pajtueshmërinë më të mirë Star Tree Tree Dazzler, lartësia mesatare e rekomanduar e pemës është 7.5 metra. Star Shower Tree Dazzler është efikas në energji dhe përdor <5mW.


Blerje Online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Drita per Vitin e Ri | Krishtlindjet & Viti i Ri