Lexues Barkodi | Barcode Scanner (symcode)

6,785L

In stock

Kategoria:

BARCODE READER WIRELESS

Lexues Barkodi pa kabell | Wireless | Dyqan Taxi | Tirane

Lexues barkodi eshte dizajnuar qe tíu ndihmoj te skanoni kodet e shkruara ne leter, ekran te celulareve, monitor te kompjutereve, laptop, tablete dhe siperfaqe te tjera . Aksesori mund te perdoret lehtesisht pa kabllo me ane te transmetimit 2,4G wireless dhe te rimbushet me karikuesin ne forme te mbajteses me kabllon USB.

Barcode Reader Scanner Dyqan Taxi Tirane

BARCODE READER SCANNER

Lexues Barkodi lehtesisht i perdorshem me WiFi dhe me kabllo
Distanca e transmetimit deri ne 2.4G
Memorie e sigurte dhe e besueshme
Kapacitet i larte me lithium bateri

Parametra:
Memorja : 512Kb
Laser LED
Sensor: 2500pixels
Shpejtesia skanimit: 100here/sec
Automatik

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Lexues Barkodi | Barcode Scanner (symcode)