Lightning Power Bank Rock 2n1 | Fishe Power Bank

1,829L

In stock

Kategoria:

FISHE POWER BANK | ROCK

Lightning Power Bank Cable – Rock | Fishe Power Bank | Karikues me Fish | Dyqan Taxi

Kabell me bateri i cili karikon shume shpejte

Mund te perdoret dhe si power bank dhe si lightning cable.
Ne nje dizajn tashme ne mode me dy ngjyra .

Zoteron nje rryme te qendrueshme 2.1A teper kompakt dhe i pershtatshem . Bateria juaj nuk fle kurre .
Power Bank me mbrojtje nga mbingarkesa dhe qarku i shkurter . Rezistent ndaj perkuljes dhe thyerjes .
Karikues i nje kualiteti te larte.

Karikoni pajisjet tuaja kudo qe te jeni . Mund te perdoret si karikues iPhone,Samsung LG etj .
Power Bank qe ju lejon ta mbani lehte me vete.

 


Bli Online | Dyqan Taxi

Main Menu

Lightning Power Bank Rock 2n1 | Fishe Power Bank