Mbulesa per Sedilje per Makine | Vetura

1,369L

In stock

Kategoria:

MBULESA PER SEDILJE PER KAFSHE

Mbulesa per Makine per Sedilje per Kafshe  | Vetura | Makina

Mbron zonën e sediljes së pasme nga papastërtia dhe ndaj lageshtires. Bërë prej pëlhure poliestre të qëndrueshme. Rripat e rregullueshëm e mbajnë në mënyrë të vendosur.

Nëse kënaqeni duke marrë qenin tuaj për udhëtim, por e urreni idenë e derdhjes së leshit, njollave, papastërtisë ose lagështirës në automjetin tuaj. Do të pëlqeni më shumë lehtësinë e një Mbulesë të Palevizshme. Mbulesa per Vetura eshtë e perbërë nga poliesteri me vlera të rënda. Dizajni dhe rripat e jashtëzakonshëm me një madhësi të veçantë. E mbajnë atë të vendosur për mbrojtjen përfundimtare të sediljes se makines suaj.

Mbulesa per sedilje per makine per  kafshe per makina vetura

Harrojeni ato mbulesa per makina të lira të sediljeve të qenve që shkatërrohen pas një kohe përdorimi dhe prishin vendet tuaja. Ato ditë kanë mbaruar!

Mbulesa per makine e qenve të dizajnuara posaçërisht per te mbrojtur makinen tuaj, kështu që ato do te përshtaten me sediljet e pasme te cdo makine. Me super lehtësi dhe instalim të shpejtë më pak se 60 sekonda, do të jeni gati për të nisur udhetimin tuaj! 

 

 

 

Mbulesa per sedilje per Kafshe | Vetura

Mbulesa makine e sediljeve të kafshëve shtëpiake janë bërë nga materiale të pastra super të lehta! Në rast se qeni apo macja juaj ka lene papastërti ne  mbulesën e sediljes, thjesht hiqeni vendoseni ne lavtrice dhe me pas lereni te thahet.

Përdorin 4 nivele të mbrojtjes së sigurisë për të mbajtur kafshët tuaja të sigurta! Përcakton një nivel krejt të ri të sigurisë. Nje mbulese e cila fiksohet ne sedilje dhe nuk leviz apo rreshqet pavarsisht se kafshet mund te levizin. Do të sigurohet që kafshët tuaja kurrë nuk do të rrëshqasin dhe sigurisht që ka hapje të rripit të sigurimit kështu që e gjithë familja do të jetë në gjendje të udhëtojë së bashku.

Mbroni automjetin tuaj të kushtueshëm me mbulesat më të mira për qen.
Përshtatet të gjitha automjetet.
Mund te lahet lehtesisht ne lavatrice.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Mbulesa per Sedilje per Makine | Vetura