Mi Power Bank 2 | 10000 mAh Xiaomi | Bli Online

3,220L

In stock

Kategoria:

XIOAMI MI POWERBANK 2

Mi Power Bank 2 | Blerje Online | Xiaomi | Dyqan Taxi

Karikues i nje kualiteti te larte. Karikoni pajisjet tuaja kudo qe te jeni . Me kapacitet 10000mAh e mrekullueshme per udhetime ,kampe etj . Lehte per tú kontrollluar , shtypni butonin e energjise ne ane per ta aktivizuar dhe fikur . Mund te perdoret si karikues iPhone,Samsung LG etj . Karikon shpejte dhe siguron pajisjet tuaja. Ky Power Bank ka nje madhesi te vogel dhe praktike qe ju lejon ta mbani lehte me vete kudo qe ndodheni, ne udhetime, plazh apo kamping.

XIAOMI MI POWER BANK 2 10000mAh Dyqan Taxi

Mi Power Bank 2 Xiaomi Dyqan Taxi

10000mAh Mi PowerBank 2
Model: PLM02ZM
Karikues me Micro USB
Input: 5.0V-2.0A
Funksionon per Apple dhe Android


Xioami MI POWERBANK 2 | Dyqan Taxi

Main Menu

Mi Power Bank 2 | 10000 mAh Xiaomi | Bli Online