Peshore Elektronike per bagazhet | Blerje Online

1,714L

In stock

Kategoria:

Electronic Luggage Scale

Peshore Elektronike per bagazhet | Electronic Luggage Scale ne Dyqan Taxi 

Peshore per bagazhet tuaja deri ne 50KG.
Pajisur me nje ekran LCD i cili tregon peshen e sakte te bagazheve tuaja dhe i pajisur gjithashtu me funksionon e ruajtjes se te dhenave. Doreze praktike dhe shume komode ne perdorim. Punon me bateri 2xAAA.

Eshte efikase dhe praktike, ne saje te vareses se integruar, e cila ju mundeson ta varni kudo. Dizajni i saj kompakt ju ndihmon qe ajo te ruhet horizontalisht ose vertikalisht. Mund ta mbani ne cante, ne sirtare apo ta varni diku fale permasave te saj kompakte.

Peshore e cila eshte 100% elektronike per besueshmeri te plote. Ajo mund te fiket ne menyre manuale, me funksionin on/off. Paketimi perfshin dhe 2 bateri. Eshte e nevojshme per te qene te sigurte per peshen e valixheve apo cnantave kur udhetoni.

PESHORE PER BAGAZHET

Ndihmon per te shmangur tarifat per bagazhet mbi peshe

E lehte per t’u perdorur.
Siperfaqe e qendrueshme.
Sistem shume i sakte i peshes.
Sistem i sensoreve inteligjent.

Electronic Luggage Scale 

Peshore per valixhet ne udhetim avion Dyqan Taxi

Specifikat 

Peshore elektronike teper Rezistente ne Dyqan Taxi.
Kapaciteti: Deri ne 50kg
Funksionon me drite Blu
Auto Power Off
Bateri AAA 2 cope


Blerje te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi

Main Menu

Peshore Elektronike per bagazhet | Blerje Online