Qese me Vakum | E kompresuar | GoShop

334L

In stock

Kategoria:

QESE ME VAKUM

Qese me Vakum | E kompresuar | ne Dyqan Online | Dyqan Taxi

A keni dollapin plote dhe hapesire jo te mjaftueshme per te ruajtur te gjithe artikujt?
Tani mund te keni me shume hapesire ne dollape dhe ne valixhe.
Perfitoni vend ne dollap dhe ruani te gjitha veshjet jo sezonale me qesen me vakum.

Nje menyre e zgjuar per te kursyer hapesiren aq te nevojshme ne dollapet e mbushur.

Vendosni rrobat brenda, nxirrni ajrin jashte dhe ato do te jene tkurrur lehtesisht. Ne kete menyre ju mund te ruani:

-Veshjet josezonale.
-Rrobat e femijeve.
-Peshqire.
-Mbulesa.
Jastek dhe cdo send tjeter te tekstilit qe nuk eshte ne perdorim.

Qese me vakum jane hermetike dhe te forta.

Mund ti vendosni ne papafingo, ne bodrum ose poshte krevatit.
Gjerat tuaja do te shpetojne nga papastertia dhe pluhuri.

valixhe dhe qese me vakum dyqan taxi shop tv

Merrini te gjitha veshjet tuaja ne kampe, shtepine e pushimit dhe njekohesisht kurseni vend ne makine.
Te sigurta nga papastertia, pluhuri dhe insektet.
Teknologjia moderne eshte celesi per te mbajtur gjerat e vlefshme te sigurta & te mbrojtura.

Me nje kalim valvule dhe shtrese te dyfishte najloni.
Mbani artikuj te mbrotur plotesisht nga uji, myku, insektet dhe aromat.

Qese me Vakum perfekte per shtepine dhe kur jeni ne levizje.

Kurseni deri ne 80% me shume hapesire fale qeseve me vakum. Perfekte per te paketuar cdo gje qe eshte e panevojshme per sezonin e tanishem. Keto jane qeset qe ju duhen. Mund te paketoni cdo gje ne to. Jane perfekte per pushime, kamping, varke, dollap, garazhd, depo etj.

Kane nje dizajn unik dhe shume te kendshem dhe jane shume funksionale per te liruar sa me shume hapesire ne shtepine tuaj. Ato mund te riperdoren nuk grisen.

Vakum i padepertueshem | Qese pa ajer |

Qese Kompresuar e cila perfshine 3 teknologji te sostifikuara per te krijuar valvulen hermetike dhe per  te ruajtur sigurine ne qese.
-Valvula e ajrit lejon largimin e ajrit nga qesja e ruajtjes duke ulur keshtu pjesen me te madhe.
-Dy shtresa polietilen dhe najlon qe nuk lejojne ujin dhe ajrin ti pershkojne. Keto japin forcen, fleksibilitetin dhe qendrueshmerine per te ruajtur vakumin.
-Tapa e sistemit te mbylljes eshte rreshqitese si nje qese sanduic, por ketu mbyllja eshte hermetike.

Qese me Vakum ne Dyqan Online

Kohe te gjate ruajtje
Hermetike dhe te riperdorshme
Eco Friendly
Material: Plastik
Dimensione: 70*100
Ruani 1/3 e hapesires ne Dollap

Qese me Vakum ne cmimin me te mire ne |  Dyqan Taxi

Main Menu

Qese me Vakum | E kompresuar | GoShop