Fast Wireless Charger Itian | Karikues wireless

4,485L

In stock

Kategoria:

KARIKUES I SHPEJTE ITIAN

Fast Wireless Charger Itian karikues i shpejte | Blerje online ne Dyqan Taxi .

Fast Wireless Charger Itian per celularin .Pajisja vendoset ne prize ndersa celulari duhet te vendoset ne qender te pajisjes dhe te vendoset wi-fi on. Per kete duhet te keni nje celular qe lejon karikimin me wifi. Mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj.Κjo behet e mundur fale nje shtrese te holle magnetike. E cila krijon nje fushe te vogel elektromagnetike dhe e shnderron ne energji,per te furnizuar baterine.Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

Karikues Fast Charger wireless Itian Dyqan Taxi

Karikim i shpejte | FAST CHARGER

I pershtatshem per te gjitha pajisjet qe suportojne Karikim QI WIRELESS

Dizajn i vecante
Karikues Eficent

Blerje Online | Dyqan Taxi

Main Menu

Fast Wireless Charger Itian | Karikues wireless