Mbajtese Universale per smartphone | Car Holder

920L

In stock

Kategoria:

MBAJTESE TELEFONI PER MAKINE

Mbajtese Universale Telefoni per ne makine | Porosit Online ne Dyqan Taxi | Universal Car Holder

Mbajtese  per Smartphone, praktike dhe ju ofron lehtesi perdorimi gjate kohes qe jeni duke udhetuar.
Mund tíu pergjigjeni thirrjeve nderkohe qe jeni duke drejtuar makine pa asnje pengese .
Mbajtese per smartphone qe rrotullohet ne 360 grade.
Mund ta vendosni ne kroskot ose ku mund tíu pershatet. . Mban te sigurt telefonin tuaj.
Mbajtese Universale per Smartphone me dizajn unik dhe te qendrueshem, pa qene nevoja qe te jeni te shqetesuar se telefoni juaj mund te rrezohet.

Mbajtese Telefoni per makine Universale per Smarttphone Dyqan Taxi porosit online Universal Car Holder

UNIVERSAL SMARTPHONE HOLDER

MBAJTESE TELEFONI | CAR HOLDER

Lehtesisht e perdorshme
E fiksuar dhe mbron telefonin tuaj ne menyre eficente nga tronditjet.

Porosit online Universal Car Holder ne  Dyqan Taxi

Main Menu

Mbajtese Universale per smartphone | Car Holder