Mbrojtese Xhami per iPad | Screen Protector

575L

In stock

Kategoria:

IPAD SCREEN PROTECTOR

Mbrojtese Xhami per iPad | Screen protector | Blerje Online ne Dyqan Taxi

Tableta-t njejte si smartphone jane pajisje te brishta dhe duhet t’i kushtohet vemendje mbrojtjes se tyre. Per kete qellim, Remax vjen me nje mbrojtese xhami per ipad , e cila eshte projektuar per IPAD AIR. Karakteristike e kesaj mbrojtese xhami per ipad eshte materiali prej qelqi te shkrire dhe ka nje fortesi te qendrueshme. Ka veti mbrojtese shume me te larta se xhami plastik. Ju mund te mbani iPad-in tuaj edhe prane çelesave dhe nuk do te demtohet. Instalimi eshte gjithashtu shume i thjeshte , nuk do te jete problem as per fillestaret me kete mbrojtese ekrani per ipad.

IPAD SCREENPROTECTOR

xham mbrojtes per ipad Dyqan Taxi Online Shop

AKSESORE PER IPAD

Mbrojtese Ekrani nga gervishtjet dhe njollat e ndryshme
E qarte, e forte dhe e qendrueshme.
Mbrojtese ekrani e lehte per tu vendosur & per tú hequr

Zgjidh me mire & me lire | Bli Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Mbrojtese Xhami per iPad | Screen Protector