Powerbank Multifunksionale | Safety Tool

5,175L

In stock

Kategoria:

POWERBANK ME SAFETY TOOL

Powerbank Multifunksionale | Safety Tool , mund ta beni porosi / blerje online ne Dyqan Taxi .

Powerbank Multifunksionale , eshte nje pajisje e vetme qe ju vjen ne ndihme me disa sherbime.

POWERBANK ME SAFETY TOOL

– Thyen Xhamin e makines ne raste emergjente kur ju keni ngecur brenda saj .
– Mbrojtje personale , dizajnuar me drite te forte dhe alarm.
– 5200mAh bateri te nje cilesie te larte
– Drite LED
– Karikues Fast Charger
-Suporton Smartphone iPhone,iPad,iPod,PSP,digital Camera

Blerje online te sigurta ne Shqiperi
Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Powerbank Multifunksionale | Safety Tool