Stativ dhe telekomande me Bluetooth | Bell + Howell

1,714L

In stock

Kategoria:

Stativ dhe telekomande me Bluetooth | Camera Remote | Bli Online | Dyqan Taxi

Stativ dhe Telekomande per  Selfie !
Nese doni te beni nje fotografi me telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi kjo telekomande jua mundeson kete gje.
Mund ta lini telefonin tuaj deri ne 10 metra largesi mbi mbajtesen, te hapni kameren, dhe duke e lidhur pultin me telefonin tuaj nepermjet Bluetooth ju mund te shkrepni fotografi ne distance.  Ideal si nje kontrollues i larget per te marre fotografi . Mbeshtet sistemin iOS, Android, sistemin e PC. Pult me dizajn portativ i lehte dhe i transportueshem kudo . Perdorim deri ne distanca te gjata prej 2-10m . 

Specifikat

– Punon me bateri.
– Telekomande Bluetooth me Peshe: 8g

Main Menu

Vendmbajtëse

Stativ dhe telekomande me Bluetooth | Bell + Howell