Super Power Bank LDNIO | Fast Charger | 6 porta USB

2,519L

In stock

Kategoria:

POWER BANK LDNIO

Super Power Bank LDNIO | Fast Charger | Karikues me 6 porta Usb – Porosi online ne Dyqan Taxi

Power Bank LDNIO | FAST CHARGE ME 6 HYRJE USB

LDNIO Power bank karikues poertatif shpejtesi e larte dyqan taxi

Jo vetem karikon por dhe mbron pajisjet tuaj gjate karikimit nga mbinxehja . Perputhet me celularin , tabletin apo cfaredo pajisje tjeter . Power Bank LDNIO me kabllo fleksibel dhe te gjate . Fast charger i cili ushqen telefonin me bateri shume shpejt pa e demtuar ate.
Eshte teper praktik mund ta vendosni ne shtepi , ne zyre dhe mund ta merrni kudo me vete.

Specifikat Super Power Bank LDNIO

Blerje Online te sigurta | Dyqan Taxi

Main Menu

Super Power Bank LDNIO | Fast Charger | 6 porta USB