Syze Virtuale VR Plus | Realiteti Virtual

4,025L

In stock

Kategoria:

VR PLUS SYZE

Syze Virtuale VR Plus , mund ti gjeni tashme dhe ne Dyqan Taxi .

VR Plus  ju sjell ne nje eksperienc te shkelqyer per te pare filma ose per te luajtur lojra.
Syze Virtuale qe ju ofrojn pamje 3D dhe ndjesi te mrekullueshme.
E lehte per te vendosur ne smartphon-in tuaj.Shkon ne menyre perfekte me formen e  fytyres tuaj.
Fleksibel per njerez te ndryshem.

VR PLUS SYZE

Syze Virtuale VR Dyan Taxi

Nuk do ndjeni lodhje vizuale edhe nese i mbani per nje kohe te gjate per shkak te pigmentit te lenteve.
Nje shoqerues mjaft i mire per udhetimet tuaja dhe kohen qe qendroni ne shtepi.
Pershtatet per te gjithe llojet e smartfoneve ( Android / IOS, etc) ndermjet  4.5 – 6.0 inches.

Realiteti Virtual ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Syze Virtuale VR Plus | Realiteti Virtual