Transmetues Bluetooth Car Kit | Auto Connect

2,645L

In stock

Kategoria:

TELEFON BLUETOOTH PER MAKINE

Transmetues Bluetooth Car Kit | Aksesore per makina | Online | Dyqan Taxi

Ju ofron nje eksperience te re.Perdoreni celularin ne largesi pa duar kur jeni ne makine duke ofruar nje eksperience te lehte dhe te sigurte udhetimi me ane te Bluetooth .
Transmetues ne te cilin mikrofoni dhe Bluetooth-i i inkorporuar lejon thirrjet ne telefonin tuaj pa qene nevoja te perdorini duart , pas perfundimit te thirrjes automatikisht do te kthehet ne muzike.

 

Car Kit per Makine me Bluetooth

BLUETOOTH CAR KIT PER MAKINE | TELEFON

  • Bluetooth : V 3.0 + EDR
  • Lidhje deri ne 10 m
  • Bateria : Lithium
  • Transmetues Automatik
  • Kohezgjatja e bisedes deri ne 16 ore
  • Mikrofoni i inkorporuar dhe Bluetooth lejojne thirrje te pershtatshme pa duar
  • Kaloni pa nderprerje midis thirrjes hyrese dhe  muzikes
  • Butonat e kontrollit per muzike te shpejte dhe kontrollin e thirrjes

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Transmetues Bluetooth Car Kit | Auto Connect