Wifi Charger Itian | Karikues wireless

2,300L

In stock

Kategoria:

WIRELESS CHARGER ITIAN

Wifi Wireless Charger Itian , Bli Online karikues ne Dyqan Taxi

Wifi Charger Itian per celularin .Pajisja vendoset ne prize ndersa celulari duhet te vendoset ne qender te pajisjes dhe te vendoset wifi on. Per kete duhet te keni nje celular qe lejon karikimin me wifi. Mjafon ta karikoni ndermjet fishes me pc tuaj.Κjo behet e mundur fale nje shtrese te holle magnetike. E cila krijon nje fushe te vogel elektromagnetike dhe e shnderron ne energji,per te furnizuar baterine.Shume praktike per ta marre kudo me vete.Karikoni telefonin tuaj pa patur nevoje per karikuesin e zakonshem.

Itian Wireless Charger DyqanTaxi Tirane

KARIKUES PA KABELL ITIAN

Karikim i shpejte
Dizajn i vecante
Karikues Eficent

Bli online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Wifi Charger Itian | Karikues wireless