Wireless Car Kit X5 | Transmetues WiFi

1,725L

In stock

Kategoria:

CAR KIT X5 MP3

Wireless Car Kit X5 | Shitje Online ne Dyqan Taxi | Tirane

transmetues i cili ju ofron nje eksperience te re.Perdoreni celularin ne largesi pa duar kur jeni ne makine duke ofruar nje eksperience te lehte dhe te sigurte udhetimi me ane te perdorimit te kesaj pajisje Wireless Car Kit .
Transmetues ne te cilin mikrofoni dhe wireless-i  lejon thirrjet ne telefonin tuaj pa qene nevoja te perdorini duart , pas perfundimit te thirrjes automatikisht do te kthehet ne muzike.

CAR KIT X5 MP3 PLAYER

Car Kit per Makine X5 Mp3 Audio Radio Fm Dyqan Taxi Tirane

Wireless: V 3.0 + EDR CLASS 2
Frekuenca:2.402-2.480GHZ
Sensoret -92dB
Tensioni:5V+/-0.5
Lidhje deri ne 5 m
Transmetues Automatik
Punueshmeria deri ne 45 mA MAX
Kaloni pa nderprerje midis thirrjes hyrese dhe  muzikes

Shitje online ne | Dyqan Taxi

Main Menu

Wireless Car Kit X5 | Transmetues WiFi