Wireless Charger | Wireless Car Kit – M6

1,725L

In stock

Kategoria:

CAR MP3 PLAYER CHARGER

Wireless Car Mp3 Player Charger, Blerje online ne Dyqan Taxi .

Transmetues i cili ju ofron nje eksperience te re.Perdoreni celularin ne largesi pa duar kur jeni ne makine duke ofruar nje eksperience te lehte dhe te sigurte udhetimi ,njekohesisht mudn dhe ta karikoni me ane te perdorimit te kesaj pajisje Wireless Car Kit . Suporton Memorje te jashtme
Transmetues ne te cilin mikrofoni dhe wireless-i  lejon thirrjet ne telefonin tuaj pa qene nevoja te perdorini duart , pas perfundimit te thirrjes automatikisht do te kthehet ne muzike.

Mp3 per makine Dyqan Taxi Fm transmitter

MP3 PLAYER CHARGER PER MAKINE

Wireless Charger : V 3.0 + EDR
Frekuenca: 20 h – 20KH
Sensoret -92dB
Tensioni:5V+/-0.5
Transmetues Automatik
Punueshmeria deri ne 45 mA MAX
Kaloni pa nderprerje midis thirrjes hyrese dhe  muzikes

Porosi ne | Dyqan Taxi ONLINE STORE

Main Menu

Wireless Charger | Wireless Car Kit – M6