Lb link Router Firmware | Wireless Adapter

5,164L

In stock

Kategoria:

LB LINK ROUTER | PAJISJE RRJETI

LB Link Router Firmware | Wireless Adapter

Në ditët e shfletimit, transmetimit, lojrave dhe më shumë, ruteri juaj Wi-Fi është pjesa e vetme më e rëndësishme e teknologjisë në shtëpinë tuaj. Sigurohuni që të zgjidhni atë të duhurin. 

Me grumbullimin e produkteve të lidhura në shtëpi, Smart TV, smartphone dhe pajisje të tjera të lëvizshme është më e rëndësishme se kurrë të pajisni shtëpinë ose biznesin tuaj me një ruter wireless që mund të përballojë kërkesën e rritur për lidhje Wi-Fi. Kur zgjidhni një ruter të ri, duhet të merrni parasysh madhësinë e zonës tuaj të mbulimit dhe numrin e klientëve, si dhe llojet e pajisjeve që do të lidhen me ruterin. 

Nëse një ose më shumë prej pajisjeve tuaja do të transmetojnë video nga një shërbim si Netflix, ose do të lidheni me një shërbim lojrash në internet, siç është Xbox Live, grupi më pak i mbushur me 5GHz ofron ndjeshëm më shumë xhiros me ndërhyrje minimale të sinjalit. Shumica e ruterave me bandë të dyfishtë ju lejojnë të caktoni një bandë për aplikacione specifike dhe klientë, duke lehtësuar kështu ngarkesën në të dy bandat.

Me kete WiFi Router nuk do te keni me probleme me internetin kudo qe te ndodheni ne shtepine tuaj. Ne restorante klientet do te ngelen te kenaqur nga sherbimi Wireless.

LB Link Router Wireless Adapter Firmware

Specifikat

CPU: Atheros AR9431
Flash: 8MB
RAM: 64MB
Standards: Complete IEEE 802.11b/g/n
Networking Interface: 2×10/100 Base-TX (Cat.5, RJ45) Ethernet Interface
Antenna: Integrated 14dbi Mimo Antenna
POE: 24v 1a
Working Mode: AP/WDS/Client/WISP/Router
Speed: 300Mbps
Antenna: 2×2 (2Tx, 2 Rx)
Ethernet Speed: 10/100Mbps
LB Link Router Power Method: Passive PoE (4,5; 7.8 return)


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe tregtare Online

Main Menu

Lb link Router Firmware | Wireless Adapter