Tenda Wifi N300 | Router Reset Login

3,439L

In stock

Kategoria:

TENDA WIFI N300

Tenda WiFi N300 | Router Reset Login

Ideale për zgjerimin e gamës së rrjetit tuaj ekzistues WiFi, eliminon zonat e vdekura WiFi.

A9 është një zgjerues me rreze universale N300 pa kabllo, i krijuar posaçërisht për të zgjatur mbulimin e WiFi ekzistues dhe për të përmirësuar forcën e sinjalit. Me një zgjatje të një butoni, LED të sinjalit inteligjent, modelimin dhe pajtueshmërinë universale, është e lehtë për përdoruesit të forcojnë rrjetin pa kabllo.

Për banesat e mëdha me shumë dhoma, ruteri i vetëm pa kabllo nuk mund të sigurojë një ambient perfekt WiFi dhe gjithmonë ekzistojnë zona të vdekura WiFi në ballkon, studim ose banjë etj. Eshtë e lehtë të realizohet mbulimi WiFi për të gjithë banesën duke vendosur një Tenda N300 A9 në vendin e duhur sipas LED sinjalit (LED duhet të jetë e gjelbër), dhe të rritet sinjali në të gjithë banesën.

tenda wifi ruter n300 reset login

Karakteristikat | Tenda Router Reset WiFi

Dizajn kompakt i prizës së murit për vendosje të përshtatshme
Mënyrat e zgjuara: mund të përdoren si një zgjerues Wi-Fi ose si pikë hyrëse.
300 Mbps shpejtësia 802.11n.
Antenat e jashtme 2 * 3 dBi rrisin sinjalin për të zgjatur mbulimin e WiFi deri në 200㎡.
Ndihma me një buton për të shtrirë lehtësisht mbulimin e WiFi.
Ndihma LED e fuqisë së sinjalit inteligjent WiFi ndihmon që të zgjidhni lehtësisht vendndodhjen optimale.
Të pajtueshme me markat kryesore 802.11n ruter standarde wireless dhe WiFi DSL.
Suporton fshehjen e SSID-it.

Wifi Tenda Router Login

tenda wifi router reset login

Specifikat

Marka: Tenda
Modeli: A9
Pesha: 86.2g
Dimensionet: 11.1*5.6*4.8
Ngjyra: E bardhe


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Tenda Wifi N300 | Router Reset Login