Tp Link Wireless Router | Cable Update

2,174L

In stock

Kategoria:

WIRELESS TP LINK ROUTER UPDATE

TP Link Wireless Router Update Wifi Login | Price ne Dyqan Taxi

Cfarë funksioni ka ky produkt?

Krijoni një rrjet me kabllo në shtëpinë tuaj duke përdorur TP-LINK 4-Port Cable / DSL Router (TL-R402M). Lidhni këtë Router Wired në një modem me brez të gjerë dhe ndani qasjen tuaj në internet me shpejtësi të lartë, kontrolloni postën elektronike, shkëmbeni skedarë dhe shijoni lojrat në internet. Ajo lidhet automatikisht ose me kërkesë në internet dhe shkëputet kur nuk është në gjendje të kurseni në kostot e rrjetit. 

tp link wifi router update login price

TP Link Wireless Router Price

Ndani burimet dhe thjeshtësoni rrjetin me | TP Link Wifi Router Login

Ndërruesi i integruar me 4 porte siguron kompjuterët në LAN me lidhje të rrjetit dhe qasje në internet. Lidhni deri në katër PC ose pajisje të tjera të rrjetit për të hyrë në burime në shtëpi ose zyrë dhe për të përdorur Internetin. Aftësitë e shpejta janë integruar në këtë pajisje për të menaxhuar me efikasitet trafikun e rrjetit tuaj.

Mbrojtja e sigurisë së rrjetit

TL-R402M përfshin një mur të fortë të integruar për mbrojtjen e rrjetit tuaj nga hakerat dhe sulmet me qëllim të keq nga e gjithë Interneti, të tilla si sulmi DoS, sulmi i virusit ARP, etj. Për lehtësi të shtuar, ai mbështet kontrollin e hyrjes bazuar në adresën MAC, adresën IP, ose emri i domain. Kështu që prindërit dhe administratorët e rrjetit mund të krijojnë politika të kufizuara të hyrjes për fëmijë ose stafin.

4 porte LAN 10 / 100Mbps për shpërndarje të Internetit në vend, ideale për përdoruesit e shtëpisë dhe zyrës
Suporton filtrimin e adresave IP, filtrimin e emrit të domain-it dhe filtrimin e adresave MAC
DNS Dynamic ju ndihmon të realizoni me lehtësi menaxhimin në distancë me emrin e domain.
Tp Link Router Price Wireless Update, lehtë për t’u instaluar me Wizard të Sakte dhe të Shpejtë.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me madhe Tregtare Online

Main Menu

Tp Link Wireless Router | Cable Update