Wifi Repeater PIX LINK | Wireless Repeater

3,335L

In stock

Kategoria:

WIFI REPEATER PIX LINK

Wifi-Repeater PIX LINK | Perforcues Valesh Wireless | Dyqan Taxi

Ne pjese te ndryshme te baneses apo te punes nuk kap wireless ?
Mos u shqetesoni . Tani ka zgjidhje me wifi-repeater e fuqishem Smartphone apo kompjuteri juaj nuk do te kete kurre probleme me internetin.
Vendosni ne prize dhe – Wifi kudo.

Wifi Repeater Mini Router Dyqan Taxi Shqiperi

WIFI REPEATER PIX LINK

  • Ne perputhje me standartin IEEEE
  • E pershtatshme per  markat kryesore 802.11n  me ruter standart dhe WiFi DSL.
  • Shperndani  Wireless gjithandej automatikisht dhe pa pagese.

Bli Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Wifi Repeater PIX LINK | Wireless Repeater