TP LINK Wireless Router | Network Settings

4,474L

In stock

Kategoria:

TP-LINK WIRELESS N GIGABIT ROUTER 

TP-LINK Wireless Router Network Settings Password Login | Dyqan Taxi 

Porte WAN / LAN te plote me gigabit dhe shpejtesi Wireless 300MBps ideale per transmetimin e videove ne HD dhe lojerave ne internet.
Porte USB e integruar mbeshtet ndarjen e memorjes, serverin e mediave, serverin FTP.
Funksioni i hyrjes se Domain-it u mundeson perdoruesve te identifikohen ne pajisje me nje emer te thjeshte domaini tplinklogin.net ne vend te nje adrese IP te gjate.

Funksioni i tij

Me teknologjine me te fundit te rrjetit ne shtepi mund t’iu sjelle perdoruesve nje pervoje fantastike ne shtepi ose zyre. Si jane transmetimi i videove HD, thirrjeve ne internet, shkembimi i skedareve te medhenj dhe luajtja e lojerave ne internet.

Wireless Network TP Link | Network Settings Password Login

tp link wireless network setting login

Gigabits Ports

Me nderpreresin e Gigabit Ethernet, ofron aftesi me te fuqishme per perpunimin e te dhenave. Leshon potencialin e plote te lirise N-abled, duke eleminuar telashet ne transferimin e shpejtesise midis kabllos megabit dhe lidhjes wireless 11n. Nderkohe gjithcka qe ata do te bejne eshte me e shpejte dhe me efikase.

Port USB e gjithanshme | TP Link Router Settings Menu

Konfigurimi i USB  ne kete router TP Link lejon perdoruesin te ndaj te dhenat e ruajtura ne USB ose ne server FTP. Perdoruesit gjithashtu mund te ndajne muzike, video dhe foto permes Media Serverit te integruar te ruterit. Per me teper Serveri i integruar i shtypur i pajisjes e ben me fleksibel perdorimin e tij.

Shpejtesia ekstreme e WiFi | Wi Fi Network

Ne perputhje me standartin IEEE 802.11n perdoruesit mund te krijojne nje rrjet me te shpejte.

Performanca e permiresuar

Ruteri TP Link ka shpejtesine per te punuar pa probleme me pothuajse cdo aplikim intesiv. Duke perdorur teknologjine e tij te fuqishme N, ruteri eshte gjithashtu ne gjendje te te pengoje humbjen e valeve ne shtepine tuaj.

Lista e pajisjeve qe suportohen | Devices List

Android , Apple , Windows etj


Tp Link App From Google Play and Apple store

Blerje online ne Shqiperi | Dyqan Taxi 

Main Menu

TP LINK Wireless Router | Network Settings