Mi Wifi router | Xiaomi 4A Best Modem Price

5,164L

In stock

Kategoria:

MI WIFI GIGABIT ROUTER 4A

Best Mi Wifi Router Modem Admin Price

Të gjitha portet e Gigabit Ethernet, mbështesin azhurnimet me brez të gjerë.
Gigabit Mi Router 4A mbështet portet e Gigabit Ethernet dhe Gigabit Wi-Fi, të aftë për një brez të gjerë 100Mb dhe më lart, zhbllokimin e potencialit të plotë.

CPU me dy bërthama, shpejtësia më e shpejtë e përpunimit të të dhënave

Me CPU me dy bërthama (frekuencë 880MHz me një bërthamë), versioni Mi Router 4A Giga lehtësisht mund të suportoje transferimin e të dhënave të porteve të gigabit Ethernet dhe Wi-Fi me dy bandë gigabit. 

mi router modem wifi admin price

Merrni pervojen me te mire ne Internet me Wifi Modem Mi

Eksperiencë në internet Ne shfletimin me Wi-Fi AC1200 me dy bandë AC1200.
Mi Router 4A Giga krijon dy brez me 2.4GHz dhe 5GHz, brezi 2.4GHz jep shpejtësi deri në 300 Mbps me mbulim të gjerë; Band 5GHz jep shpejtësi deri në 867Mbps mundësuar nga teknologjia Wi-Fi 802.11ac.

Frekuenca e dyfishtë. 

Best Modem Router 4A mbështet frekuence të dyfishtë në një, 2.4GHz dhe 5Ghz përdor të njëjtin emër WiFi. Terminali me dy frekuencë zgjedh në mënyrë të pavarur bandën optimale të frekuencës.

4 Antena me performancë të lartë për mbulim më të mirë Wi-Fi

Katër antena të jashtme me performancë të lartë dërgojnë sinjale Wi-Fi në çdo cep të shtëpisë tuaj, me një chipset të fuqishëm, madje edhe në mjedise komplekse, Mi Router 4A Giga Version mund të sigurojë gjithashtu një mbulim ideal Wi-Fi dhe ne lokalin apo restorantin tuaj.

Përforcues i sinjalit të integruar, më i fortë dhe më i gjerë

Chipat pa kabllo 2.4GHz dhe 5GHz janë integruar përkatësisht me PA dhe LNA. PA (amplifikatori i fuqisë) rrit në mënyrë efektive fuqinë transmetuese të sinjalit LNA (amplifikator i ulët i zhurmës) mund të përmirësojë ndjeshmërinë e pranimit të sinjalit. Distanca më e gjatë e transmetimit të sinjalit, depërtim më i fortë në mur, mbulim më i gjerë.

xiaomi mi wifi router modem admin price

Best Mi Wifi Modem Router Price 

Specifikimet

Brand: Xiaomi
Model Number: 4A Router Gigabit Version
Interface: LAN,WAN
Processor: MT7621A MIPS Dual Core 880MHz
Max. LAN Data Rate: 1000Mbps
DC Port: 5.5 x 2.1
ROM: 16MB
Dual frequency  2.4GHz and 5GHz
2.4GHz Channel: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
5GHz Channel: 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, 165
Management: support Web, Android, iOS
Working environment temperature: 0 – 40 Deg.C
Working humidity: 10 – 90 percent RH ( non-condensing )
Storage temperature: -40 – 70 Deg.C
Storage humidity: 5 – 90 percent RH ( non-condensing )
Router Connectivity Type: Wireless,Ethernet
Wireless Security: WPA-PSK,WPA2-PSK
Transmission Rate: 1167Mbps
Number of antennas: 4 root,gain dBi: 5dBi,6dBi
Network Protocols: IPv6,IEEE 802.11ac,IEEE 802.3,IEEE 802.11a,IEEE 802.11n,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3U
Working Voltage: 12V/1A
LAN Ports: 2 ports
Wireless Security: WPA-PSK,WPA2-PSK
DC Port: 5.5 x 2.1
Application WiFi Router Admin : Home


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Mi Wifi router | Xiaomi 4A Best Modem Price