Wireless N Wifi Repeater Wifi Manual | Bli Online

2,289L

In stock

Kategoria:

WIRELESS N WIFI REPEATER

Wireless N Wifi Repeater Manual | Best Price ne Dyqan Taxi

Kjo pajisje e shkelqyer mundeson nje sherbim cilesor te internetit kudo ne hapesiren tuaj. Filma, muzike, video ne youtube, programet tuaja te preferuara nuk kane pse te shkeputen here pas here. Valet Wifi do te perhapen dhe ne zonat e largeta.

Wifi N Repeater është përdorur kryesisht për ofrimin e shërbimit te valeve WiFi në zona të medha siç janë fabrika, komuniteti, rruga, shkolla etj. Ai përputhet me standardin IEEE 802.11n me shpejtësi transmetimi pa kabllo deri në 300Mbps. Ka te integruar çipa qeramike 2dBi per nje performance me te mire. Shkalla e transmetimit, teknologjia e stabilitetit automatikisht shmangin konfliktet e ndryshme qe mund te ndodhin ne rrjet.

Nese ne zona te caktuara ne hapesiren tuaj hasni veshtiresi te lidhjes se pajisjeve tuaja si smartphone, tablet, laptop, kompjutera me wiFi ky WifiN Repeater ju vjen ne ndihme. Lundroni ne internet pa kufi, pa nderprerje dhe mbi te gjitha dhe ne hapesirat ku ju ndiheni me rehat.

Wireless N wifi Repeater Manual | Best Price

wireless n repeater wifi manual price

Karakteristika

-Përmirësoni shperndarjen e valeve wireless ne ambjentin tuaj.
-Lundroni ne internet ne kompjuterin tuaj i cili ndodhet ne distance nga routeri juaj.
-Suporton rrjetet WLAN 2.4 GHz.

Specifikimet Teknike

Ngjyra: E bardhë
Gama e frekuences: 2.4-2.4835GHz
Fuqia e transmetimit: 14 ~ 17 dBm (Tipike)
Njësia e furnizimit me energji elektrike: 100V-240V
Lagështia relative: 10% ~ 90% (Jo Kondensimi)
Dimensionet e Wifi Repeater: 11 * 6 * 7cm
Pesha e produktit: 98g

 

Main Menu

Wireless N Wifi Repeater Wifi Manual | Bli Online