Tigane Red Copper 5 Minute Chef | Kuzhina

2,749L

In stock

Kategoria:

RED COPPER 5 MINUTE CHEF

Tigane Red Copper 5 Minute Chef | Tigan | Kuzhina 

Me Kuzhinierin 5-minutësh të bakrit të kuq, ju mund të bëni ushqime të shpejta dhe të shijshme brenda disa minutash. Thjesht shtoni përbërësit tuaj dhe lini Kuzhinierin 5-minutësh që të bëjë pjesën tjetër të punës. Red Copper 5 Minute Chef gatuan ushqimin tuaj nga lart dhe poshtë për gatim të shpejtë dhe është mjaft i vogël për pothuajse çdo banak kuzhine. Eshtë kaq e lehtë për t’u përdorur.

Tigan Red Copper 5 Minute Chef Tigan Kuzhina

Thjesht mbushni hapesiren me përbërësit e omeletit tuaj, picës, tortës ose recetës tjetër marramendëse dhe mbyllni kapakun. Plus pastrimi do ju marr me pak se 5 minuta. Thjesht fshini pllakat qeramike të infektuara me bakër me ujë sapun dhe shikoni rrëshqitjen e rrëmujës nga sipërfaqja jo e shkopit.

Kuzhinieri 5-minutësh i bakrit të kuq është perfekt për këdo që kërkon të bëjë ushqim shpejt dhe me lehtësi. Ne internet mund te gjeni receta nga me te ndryshmet per gatime te reja.

Tigan Red Cooper 5 Minute Chef | Tigane & Kuzhina

tigane red copper 5 minute chef tigan kuzhina

Karakteristika

Gatim i shpejtë: bëni ushqime të shijshme, snacks brenda pak minutash. Kuzhinieri 5 minutash gatuan ushqimin tuaj per ju.

Mos ngjitëse: Sipërfaqe e lehtë qeramike e pastër jo ngjitëse qeramike. Thjesht fshini pllakat qeramike të infektuara me bakër me ujë sapun dhe shikoni rrëshqitjen e rrëmujës nga sipërfaqja.

E thjeshtë për t’u përdorur: dritat e treguesve tregojnë kur janë gati për gatim. Thjesht mbushni dhomën me përbërësit e omeletit tuaj, picës, tortës ose recetës tjetër të rreptë dhe mbyllni kapakun – lini kuzhinierin tuaj 5-minutësh për të bërë pjesën tjetër.

E lehtë dhe kompakte: Prodhuesi i omletave të bakrit të kuq zë vend të vogël në kuzhinën tuaj, i përsosur për gatim individual ose ushqim të shpejtë për familjet


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare online 

Main Menu

Tigane Red Copper 5 Minute Chef | Kuzhina