A4Tech Wireless Bloddy Gaming Mouse | R80

4,589L

In stock

Kategoria:

BLOODY R80 GAMING MOUSE

A4Tech Wireless Bloody Gaming Mouse | Price ne Dyqan Taxi 

Bloody Gaming gjurmon rrënjët e tij tek legjenda A4Tech, e themeluar në vitin 1987. Lojërat e përgjakshme kanë përqendruar mbi 30 vjet përvojë në sjelljen e një linje premium të produkteve. Të zhvilluara për ata që kërkojnë veshjen përfundimtare të lojrave. Duke shfaqur disa nga teknologjitë më të përparuara dhe inovative, duke përfshirë tastierë dhe mouse të pajisur me Light Strike. Pas mbi një dekade kërkimesh dhe zhvillimesh ekskluzive në sektorin e lojrave PC, lojrat janë më shumë sesa një pasion, eshta ajo cfare ata jane. a4tech wireless bloody gaming mouse price

Pergjigja me e shpejte me nje klik

Teknologjia inovative e goditjes së lehtë të dritës përdor mikro-ndërprerësin me rreze infra të kuqe. Per të reaguar me shpejtësinë e dritës me përgjigje ekstreme prej 0.2ms klikimi, e cila nuk mund të tejkalohet kurrë. Pa ndonjë zhurmë tradicionale të kërcimit metalik. Performanca ekstreme me shpejtësi të lehta 0.2ms e cila mundeson mbi 20 milion klikime. Furgoni i rrotave me rreze infra të kuqe kthehet miliona herë në jetëgjatësi, dhe aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mouse.
Përcaktoni saktë fokusin për të përmirësuar ndjekjen. Azhornoni teknikat e menjëhershme të sniping duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme sniping. Force e cila eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta të lëvizjeve të sakta të kursorit dhe saktësi të përmirësuar.

Wireless Gaming Bloody Mouse A4Tech

A4Tech Mouse Price

wireless mouse a4tech gaming blood

Specifikat

Resolution: 100-4000 CPI
Image Processing: 241 Mega Pixels/sec
Report Rate: 125-500Hz
Frame Rate: 666 FPS
Tracking Speed: 60-160ips
Button Lifetime: 10 million Cliks
Bateri e rikarikueshme


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

A4Tech Wireless Bloddy Gaming Mouse | R80