Cante Organizuese per Bagazh Makine | Car Organiser

1,323L

In stock

Kategoria:

CAR BOOT ORGANISER

Cante Organizuese per Bagazh Makine | Car Boot Organiser

Me tre seksione të mëdha magazinimi, një ftohës të izolueshëm dhe një ndërtim të qëndrueshëm. Ky organizator per  bagazhin e makinave është i përsosur për transportimin e sendeve ushqimore ose organizimin e rrëmujës në makinën tuaj.

cante organizuese per bagazh makine car boot organiser

Organizoni rrëmujën në makinën tuaj duke pasur nje bagazh te rregullt dhe sendet ne vendin e duhur. Kursejini kohe vetes. Mbani të freskët ushqimin dhe pijet dhe shijoni me shume.
Ruani sende ushqimore, mjete ose rroba te sigurta se do i gjeni ne te njejten mendyre ku i keni vendos.

Cante Organizuese per bagazh makine e mbledhur është bërë nga pëlhura të qëndrueshme duke e bërë atë ideale për kampe, transportimin e sendeve ushqimore ose mjeteve të organizimit. Tre seksione të mëdha depozituese sigurojnë që keni shumë hapësirë ​​ndërsa ftohësi i izoluar i lëvizshëm mban ushqim dhe pije të ftohtë. 

Cante Organizuese per Bagazh Makine

Karakteristika

Organizer i bagazhit me cilësi të lartë të palosshme.
Multifunksionale 3 xhepa të mëdhenj që përkrahin organizatorin e bagazheve të makinave.
Mban bagazhin e automjetit pastër dhe ruan mjetet.
Hartat, Pajisjet e Pastrimit, Shishet etj. Librat e dyqaneve, Revistat, Pazarin, veshjet etj.
Gjithashtu e shkëlqyeshme për piknikët, blerjet, udhëtimet në kampe.
Plotësisht i mbledhur për ruajtje të lehtë.
Ndërtim i qëndrueshëm dhe i fortë.
Material i lehtë por i qëndrueshëm.
Xhepa shtesë të Magazinimit të vendosura në anën e jashtme te kesaj Cante Organizuese.

cante organizuese per bagazh makine car boot organiser

Specifikat

Materiali: Canvas polimer me doreza plastike të mbajtjes
Dimensionet: 50 x 32.5cm (L x W)


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Cante Organizuese per Bagazh Makine | Car Organiser