Flex Seal Tape Ngjites Fleksibel | Black

1,139L

In stock

Kategoria:

NGJITESI FLEXIBEL FLEX TAPE

Ngjites Fleksibel Flex Seal Tape | Top Product | Bli online ne Dyqan Taxi | Online Shop

Njihuni me ngjitesin me inovativ te kohes, Menyra me e shpejte dhe me e lehte per te mbyllur vrimat ne varka, lavaman, pishina e kudo tjeter . Ngjit akoma edhe ne uje. 

– Ngjitesi FlexTape eshte material super i forte, gome, i pa depertueshem nga uji , kjo e ben ate ngjitesin ideal per te gjitha rastet.

 Lidh dhe izolon pothuajse cdo gje.

– Mund te perdoret ne cdo siperfaqe, ne te nxehte dhe te ftohte, te thata dhe te lagura madje edhe brenda ne uje. 

  ( Vendoseni nga pjesa e brendshme per me shume rezistence )

– Ngjites Fleksibel qe funksionon ne temperature  nga -60° deri ne  160°

– Permasat: 6×190 cm 

– Ngjitese qe izolon menjehere siperfaqet e demtuara dhe zgjat pafund

FLEX TAPE – DYQAN TAXI

Flex Seal tape Online Shop Top Product Dyqan Taxi

NGJITESI FLEKSIBEL TOP FLEX SEAL TAPE | ONLINE SHOP

PERDORIMI: PVC, akrilik, metal, çelik, baker, alumin, dru, qeramike, prej porcelani, tjegull, qelqi, gome, tekstil me fije qelqi, llaç, suva, guri, çimento, beton, mur të thate, çati EPDM, vinyl etj 

Mund te perdoret kudo , aplikimi i ketij ngjitesi eshte shume i gjere, Kudo qe mendoni se mund te duhet ngjitje ju vjen ne ndidhme ngjitesi fleks tape.

Pershtatet ne te gjitha format dhe mbyll te gjitha vrimat apo krisjet qe mund te jene shkaktuar ne te gjitha llojet e siperfaqeve .

FLEX TAPE – PATCH BOND SEAL – SPPLIED HOT OR COLD WET OR DRY !

Nje produkt qe nuk duhet te mungoje nga Shtepia juaj


Dyqan Taxi | Top Product | Online Shop

Main Menu

Flex Seal Tape Ngjites Fleksibel | Black