Peshore First Austria Personale | Rezultate te Sakta

1,955L

In stock

Kategoria:

PESHORJA PERSONALE FIRST AUSTRIA

Peshore  First Austria , Bli Online ne Dyqan Taxi | Rezultate te Sakta |

Peshore me ekran analog lehtesisht te lexueshem .

Peshorja ka nje kapacitet maksimal deri ne 130 Kg dhe rezultate  sakta.

Dizajn i pershtatshem ,duke u kujdesur deri ne detajet me te vogla .

Peshore First Austria ka nje trup te forte metalik qe nuk rreshket .

Perfekte me mobilimin klasik dhe modern te ambjentit tuaj.

Peshore personale ju ofron ndihme te dobishme ne analizimin e vlerave te trupit tuaj.

Eshte peshore mjaft komode ne perdorim

Peshore First Austria | Dyqan Taxi

Main Menu

Peshore First Austria Personale | Rezultate te Sakta