Power Bank Pisen | LCD Power Station

7,475L

In stock

Kategoria:

POWERBANK PISEN

Power Bank Pisen | Karikues Portable 10000mah | Dyqan Taxi

Power Bank i nje kualiteti te larte. Karikoni pajisjet tuaja kudo qe te jeni . Me kapacitet 10000mAh e mrekullueshme per udhetime ,kampe etj . Ekrani LCD i integruar tregon perqindjen e kapacitetit te mbetur dhe statusin e punes. Lehte per tú kontrollluar , shtypni butonin e energjise ne ane per ta aktivizuar dhe fikur . Ngarkues i dyfishte USB. Prodhimi 1A dhe 2A per smartphone dhe tablete . Mund te perdoret si karikues iPhone,Samsung LG etj . Karikon shpejte dhe siguron pajisjet tuaja .

POWERBANK PISEN

Power Bank Pisen Dyqan Taxi Shqiperi Tirana

 

Model : TS-D186
Tensioni: 5 V
Bateria: 10000 mAh
1A: 6600 mAh
2A: 6300 mAh


Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Power Bank Pisen | LCD Power Station